Kemencés harcsafilé köcsögben

10 feb

Köcsögös babos harcsa:
 
Hozzávalók 8 személyre:
Harcsafilé: 1,2 kg
Száraz bab: 0,35 kg
Savanyú káposzta: 0,4 kg
Szalonna: 0,3 kg
Vöröshagyma: 4 fej
Fokhagyma: 4 gerezd
Étolaj: 1dl
Paradicsom: 2 darab
Paprika: 2 darab
Tejföl a tálaláshoz: 1 dl
Fűszerek: Pirospaprika, só, őrölt feketebors, babérlevél
 
 
A köcsögös bab egy igen tartalmas, kissé pikáns ízű étel.
Elkészítéséhez szükség van egy agyagból készített, égetett minimum 3 literes
köcsögre.
 
Elkészítés:
Előkészítjük a hozzávalókat: A szárazbabot előző este
beáztatjuk. A harcsafilét 8-10 dekagrammos, nagyobb darabokra vágjuk,
halfűszerrel ízesítjük. A savanyú káposztát kiáztatjuk a hagymát a szalonnát
apró kockákra vágjuk és kevés olajon lepirítjuk. A paprikát és a paradicsomot
szintén apró kockákra vágjuk. A savanyú káposztát pedig nagyobb darabokra
aprítjuk. Ezután elkezdjük a köcsög feltöltését, úgy hogy az alapanyagokat
rétegezve helyezzük bele…
Bővebben: HorgászClub – Kemencés harcsafilé köcsögben

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: